Välja bingosajt

Här på Spela bingo online ger vi dig tips på tre riktigt bra bingorum som garanterat inte kommer att göra dig besviken, men om du vill spela på flera bingosajter kan det vara bra att veta vad du bör tänka på när du väljer ut en bingosajt. Det ska visa dig nu.

Titta på spelartrafiken

Spela på en bingosajt som har många spelare som spelar under de tider du brukar spela, annars riskerar du att få spela i bingoomgångar som har få deltagare. Nackdelen med det är att få spelare betyder färre insatser och färre insatser betyder lägre vinster. Den enda fördelen med att spela i bingorundor som har få spelare är att dina vinstchanser blir större då.

Titta på inköpsnivåerna

Det finns bingosajter där bingobrickorna har samma pris oavsett vilken bingorunda du deltar i, men många bingosajter kan ha billiga brickor för vissa bingospel och dyrare för andra. Du bör alltså kolla att den bingosajt du ska spela bingo online på har en prisnivå som passar just dig.

Kolla in bingoutbudet

Du bör också se till att bingosajten har just den sorts bingospel du vill spela. Om du vill spela vanlig 75-bollarsbingo så har de allra flesta bingosajter det, men om du även vill spela till exempel mönsterbingo, variantbingo och 90-bollarsbingo bör du kolla att dessa bingospel också finns med i spelutbudet. Skulle du även vilja spela andra spel än bingo bör du vända dig ett online casino eller en annan spelsajt som har både bingorum och andra spel.

Ta reda på hur stor bingobonus du får

På nästan alla bingosajter får du en riktigt fin insättningsbonus när du börjar spela bingo online. Ofta får man 100 % i bingobonus eller mer, vilket innebär att du kan spela bingo gratis för minst lika mycket som du sätter in på ditt bingokonto. Det här är ju lysande, så om du har hittat flera bra bingosajter som du står och väljer emellan bör du såklart välja den bingosajt som ger dig bäst bingobonus.