Tre bingorum

För att kunna spela bingo på nätet så måste man ju först hitta rätt nätbingohall. Detta kan vara nog så svårt, så för att hjälpa till lite listar vi här tre som det kan vara värt att prova på. Alla erbjuder bingo av högsta klass, men har dessutom olika saker som skiljer dem åt.

MariaBingo

MariaBingo är en av de största nätbingohallarna för Svenska spelare. De har funnits sedan 2006, och erbjuder en mängd bingospel, jackpottar och liknande för bingoälskare. 75- och 90-bollarsbingo, mönsterbingo och flera varianter av variantbingo: allt finns där. Mariabingo erbjuder också en 100 % matchningsbonus upp till 250 kronor, sätt in 250 kronor och du har 500 kronor att spela för. Chattfunktionen fungerar också utmärkt, med trevliga chattvärdar och medspelare, samt givetvis en massa sidospel och annat roligt.

PartyBingo

PartyBingo är en del av Bwin.Party Digital Entertainment, mest kända för PartyPoker. Deras nätbingohall är alltså en av de största, och mycket internationell. De erbjuder 90- och 75-bollarsbingo, samt även möjligheten till lagspel, där du verkligen kan spela tillsammans med dina vänner. De har också en generös insättningsbonus: sätter du in 10 pund, så får du 30 extra att spela för (ungefär 10 gånger så mycket i svenska pengar). De har även en chattfunktion, med spel och liknande, precis som svenska nätbingohallar.

MamaMia Bingo

En svensk nätbingohall, som erbjuder de spel Svenska nätbingospelare förväntar sig, med variantbingo, mönsterbingo, 75- och 90-bollarsbingo. Dessutom arrangerar de olika aktiviteter utanför bingon, såsom resor och liknande, vilket innebär att deras community är mycket aktivt (och trevligt). När du registrerar dig får du direkt 50 kronor att prova deras bingo för, och sedan matchas din första uppsättning upp till 200 kronor. Dessutom finns möjlighet att spela tillsammans med Arne Weise varje torsdag. I övrigt är deras chatt mycket aktiv, med prat och ett flertal olika sidospel.