Bingobonusar

En stor fördel med att spela bingo online är att man kan ta del av olika former av bingobonusar. Då konkurrensen mellan kasino- och bingosajterna online är stor, så har man utformat olika typer av erbjudanden som både ska locka till sig nya spelare, samt behålla dem som man redan har. Du hittar listor över aktuella bingobonusar överallt online, så se gärna till att kolla igenom dessa innan du bestämmer dig för vilken sajt som du ska spela på.

Välkomstbonusen – ett utmärkt sätt att provspela bingo online gratis

Den vanligaste formen för bingobonus är den som kallas för välkomstbonus och som i stort sett alla bingosajter använder sig av. Välkomstbonusen brukar vara en mindre summa, kanske på runt 50 svenska kronor, som du får när du registrerar dig på en ny sajt. Denna slant kan du använda för att provspela på sajten och på det viset ta reda på om den är något för dig.

Insättningsbonusen kan ge stora pengar

Om bingosajten använder sig av insättningsbonus kan det finnas ganska mycket pengar att tjäna. Många använder sig av en så kallad 100 % insättningsbonus, vilket betyder att bingosajten matchar din insättning med lika mycket som du själv sätter in. För du över 200 kronor till ditt spelkonto kommer du således att få 200 kronor i tillägg helt gratis från bingosajten att spela för.

Övriga bonusar vid bingo online

Det finns även en bonus som kallas för reload-bonus och som är en återkommande insättningsbonus. Denna gäller alltså inte bara vid första insättningen, utan även på kommande insättningar. Den är inte lika vanlig som insättningsbonusen, men fler och fler sajter börjar använda sig av den då den är ett utmärkt sätt att behålla kunder. Dessutom är den sällan på 100 %, utan istället på kanske 30 % eller 50 % på din insättning. Ibland är bonusen även förbunden till vissa tider på dygnet eller om du sätter in nya pengar under vissa veckodagar.

Många bingosajter erbjuder dig också betalning för om du lyckas att värva en vän till sajten. När en vän registrerar sig via din personliga länk får du alltså en liten summa som tack för hjälpen.